Array

Statistik

644079
Antal billeder:
462
Antal løb:
1394
Pr. løb:
174
Antal nyheder:
Dan, Leni og Lenni

Her er lidt om os bag LAfoto.dk

Vi er et ægtepar Dan Ole og Leni Andersen der altid har fulgt vores børn (4) tre drenge og en pige i deres sport og det har vi fået en masse gode oplevelser ud af, lige nu er det pt. vores yngste søn Lenni som vi følger i cykelsportens verden.

Fotografen Leni: Ideen/drømmen om egen hjemmeside kom først for nogle år siden, da vi forældre i flere år havde brokket os over, den forskelsbehandling der var for at vise billeder fra cykelløbene, i starten var det bare Eliten og atter Eliten der kom ind på de forskellige hjemmesider/gallerier, Heldigvis kom Frank Rud Jensen så på barrikaderne, og det ændrede en hel del. Da han så desværre gik hen og blev syg og måtte trække sig ud af det, mærkede man igen ude ved cykelløbene savnet af børnebilleder, de sidste par år fra ca. 2007 kom der enkelte fotografer til, men eftersprøgslen på børnerytter var stadig stor, og vi kom til at snakke om at jeg havde ca. 70.000 billeder liggende hjemme på min computer (de er selvfølgelig ikke af vores søn Lenni alle sammen A rytter i år 2010), og det egentlig var synd at det kun var de færreste der fik dem at se, og der kom så spiren til hjemmesiden og Dan tog så skeen i den anden hånd og arbejdede så sveden drev for at få en side op og stå.

Den fik så sin første spæde start i januar 2008 og jeg begyndte at ligge de kommende billeder ind mens jeg ved siden af lagde de gamle ind også. Desværre er der det sidste år opstået en masse forskellige problemer med den, og i stedet for at opgive det hele har jeg gennem nogle cykelrytterne, forældre dertil, og venner fået hjælp til at forsætte med siden, og nu har vi så købt os en ny hjemmeside, nemlig denne her.

Vi håber problemerne hermed er væk. I er velkommen til at kikke herinde og evt. give ris og ros.

Ris og ros gives til:

  • Ejer af dette site: Fotograf, Leni Andersen, leniandersen@gmail.com
  • PR, Dan Ole Andersen, danoleandersen@gmail.com
Kontakt venligst Dan mht. sponsor-aftaler..

LAfoto.dk | Copyright 2019 | Leni Andersen | leniandersen@gmail.com | Administration
famfamfam silk icons by Mark James